Museus i monuments de Barcelona

Vine a descobrir aquells museus i monuments que encara són desconeguts per molts de nosaltres! Les visites es fan cada 15 dies, és important que arribeu una mica abans de l’hora al museu per comprar la vostra entrada i poder començar puntuals. 

Museu Marès. 18 de gener (entrada: 2,40 eur)
Plaça Sant Iu, 5, 08002 Barcelona
Una col.lecció única al món d’escultura i pintura romànica, gòtica, renaixentista i barroca.Aprofitarem per a veure l’exposició temporal en la que les obres dialoguen amb escultures contemporànies de la col.lecció Bassat.

Palau Güell. 1 de febrer (entrada: 9 eur)
Carrer Nou de la Rambla, 3-5, 08001 Barcelona
Una de les joies de Barcelona, encara poc coneguda per molts de nosaltres. Una intervenció juvenil de Gaudí a la residència del seu mecenes, amb elements genials com la cúpula o la sala de fumar, amb la participació d’artistes tan importants com Alexandre de Riquer o Aleix Clapés.

Espai Subirachs.15 febrer (entrada: 8 eur)
Carrer de Batista, 6, 08005 Barcelona
De la mà de la filla de l’escultor de la Sagrada Familia tindrem el privilegi de fer una visita guiada a l’espai del POblenou, situat al costat de la casa natal de l’artista.

Museu D’arqueologia. 1 març (entrada: 4 eur)
Passeig de Santa Madrona, 39, 08038 Barcelona
Ubicat dins un dels pavellons de l’Exposició del 1929, el museu conserva i exposa una col·lecció arqueològica molt important, des de la prehistòria passant per l’època de l’ Empúries grega, la Tarraco romana fins arribar a l’Edat Mitjana.

Durada: 2 hores (11h-13h)
Preu per visita: 15 eur / Preu del cicle: 50 eur (no inclou les entrades als museus)

Sóc guia oficial de Catalunya i historiadora de l’art.

Inscripció al curs